Novice

 

Strokovno predavanje: Kaj lahko storimo za varno sobivanje s povzročitelji okužb, 8.11.2022

 

Spoštovani člani!

Indijansko poletje nas počasi zapušča. Pred nami so vremensko bolj neugodni časi. Več bomo bivali v zaprtih prostorih, zato bo prav gotovo tudi več okužb z različnimi povzročitelji.

Kako lahko zmanjšamo možnost okužb in vplivamo na potek bolezni, nam bo povedala predstojnica infekcijske klinike v Ljubljani izr. prof. dr. Tatjana Lejko Zupanc, dr. med., na našem rednem ZOOM predavanju v torek 8.11. 2022 ob 10 uri z naslovom

"Kaj lahko storimo za varno sobivanje s povzročitelji okužb?"

Cepiti ali ne, s katerimi cepivi, pri komu in kdaj, kako pomagajo vitamini, različni prehranski dodatki,... to je le nekaj tem, ki jih bo z vami delila strokovnjakinja, ki je vodila infekcijsko kliniko tudi v času Covid-a in je nedvomno seznanjena z vsemi novostmi na področju preprečevanja in zdravljenja sezonskih okužb (gripa, druge viroze, pnevmokokne pljučnice...). Pozivam vas, da se pridružite predavanju, ki bo poljudno in enostavno za razumevanje. Prosim, če posredujete povezavo tudi drugim organizacijam ali posameznikom v vašem kraju (filantropija, koronarni klubi, DSO..).

Hvala vsem in predvsem bodite zdravi prim. Tatjana Erjavec, dr. med..
Vse novice